Nou! Creaza un cont pe site-ul nostru si primesti 5% reducere la prima comanda + 25 de puncte de fidelitate in valoare de 2.5 lei!

Vrei să găsești cristale roz naturale? Intră pe Craft Mystic

Ai o culoare preferată și îți dorești ca un cristal să îți satisfacă această preferință? Noi avem soluția. Unul dintre cele mai puternice și benefice cristale de culoare roz este cuarțul roz. Totuși, acesta nu i se potrivește chiar oricui.  Dacă dorești să afli dacă acest tip de cristale roz este perfect pentru tine, citește acest articol. 
Metodele prin care poți alege un cristal potrivit pentru tine sunt mai multe. Dacă ai deja un cristal pe care îl vrei dar nu știi dacă e bun pentru tine, te poți uita mai întâi la zodia ta. Mai poți afla dacă este potrivit pentru tine și dacă rezonezi cu proprietățile lui.
 

Cristale roz – cuarțul roz și beneficiile pe care acesta le poate aduce


         Cuarțul roz este o piatră cu aspect sticlos care aduce multe cu gheața. Este de culoare roz și a fost foarte popular în Egiptul antic. Cristalul mai este denumit și cristal de stâncă, deci ai putea să îl găsești și sub această denumire.   
Desigur, cu toții avem culoare preferate și ne dorim să avem cât mai multe obiecte în respectiva culoare. Dacă ai aflat deja că acest cristal numit cuarț roz este o alegere bună pentru tine deoarece îți place culoarea, hai să vedem și cu ce zodii este asociată:

  • Berbec 

  • Taur 

  • Gemeni 

  • Rac 

  • Leu 

  • Fecioară 

  • Balanță 

  • Capricorn

Dacă nu te afli printre aceste zodii, nu îți face griji. Mai ai încă o șansă să afli dacă niște cristale roz pot face parte din viața ta. Dacă îți cunoști obiectivele și nevoile, atunci îți va fi ușor să faci o alegere bazată pe acestea. 
 

Folosește cristale semiprețioase naturale în favoarea ta

 
        Folosite în favoarea ta, cristalele au o putere fantastică. Nu trebuie să fii expert în folosirea acestora, trebuie doar să urmezi câțiva pași și să crezi cu adevărat că aceste cristale te vor ajuta. Iată care sunt pașii: curăță cristalul de energiile toxice, introduce-l în sesiuni de meditați și terapie, folosește-l în mod consistent și bucură-te de rezultate!

         Cuarțul roz este recunoscut că atrage doar persoane bune în preajma ta. Acesta promovează iubirea și întărește legăturile cu persoanele iubite. Dacă sufletul tău este unul îndurerat, cuarțul roz te poate ajuta să te vindeci.
         Este recomandat ca acesta să fie purtat în perioade în care ai de a face cu probleme, necazuri, dezamăgiri, neproductivitate etc. Cuarțul roz poate să echilibreze un suflet rănit și are rol de echilibrare la nivel emoțional.
 

Seturile de cristale care te vor uimi întrutotul 


         Seturile noastre de cristale vin sub foarte multe forme. Vrei să îți arătăm care sunt preferatele clienților? Mai jos vom face o listă de seturi de pietre și cristale semiprețioase pe care clienții le adoră:

  1. Mini Set 36 de cristale si pietre semiprețioase de colecție din întreaga lume – cadou educațional pentru copii, geologie, pietre minerale – 79 lei per set

  2. Set 9 planete in Sistemul Solar din pietre semiprețioase – univers, știința, astrologie, meditație – 199 lei per set

  3. Cristal de cuarț trandafir natural in forma de inima - Set de 5 pietre de vindecare, meditație, echilibrare, decorațiuni pentru casa – 99 lei per set

  4. Cristale Naturale si Pietre Naturale Vindecătoare Chakra - Set complet din 34 Piese pentru meditație, spiritualitate - Selenit, Lapis, Citrine, Ametist – 289 lei per set

  5. Cristale Naturale si Pietre Naturale Vindecătoare Chakra - Set complet din 34 Piese pentru meditație, spiritualitate - Selenit, Lapis, Citrine, Ametist – 289 lei per set

Cu astfel de seturi vei avea parte de cristale diverse pe care le poți folosi pentru diverse nevoi. Inspiră-te din propriile nevoi și cerințe pe care le ai, apoi alege-ți setul preferat la un preț excelent. Din pasiune pentru cristale, noi am creat cele mai bune seturi pentru tine și cei dragi.
 

Cristale și pietre naturale semiprețioase pot constitui echilibrul din viața ta


         Dacă ai nevoie de echilibru și vindecare în viața de zi cu zi, alege și tu cristalele și pietrele semiprețioase marca Craft Mystic. Puterile acestora vindecătoare pot constitui o mică speranță în viața ta, lucru de care avem cu toții nevoie.
         De pe site-ul nostru poți să îți alegi produsul preferat, după care să plasezi o comandă. Noi îți punem la dispoziție uneltele cu care îți poți schimba viața în bine.

Suport clienti L-V 09:00-22:00

0729209740 office@craftmystic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!