Coliere

Afiseaza: 1-24 din 105 produse

 Filtre

Coliere pietre semiprețioase cu proprietăți unice 


Colierele din cristale semiprețioase de la Craft Mystic sunt mult mai decât simple accesorii frumoase. Pe lângă aspectul care îți fură privirea, acestea sunt o sursă nemăsurată de echilibru energetic și vindecare.
La Craft Mystic, suntem dedicați aducerii acestei magii în viața ta prin colecția noastră impresionantă de coliere din cristale semiprețioase.
Fiecare bijuterie este creată cu iubire și atenție la detalii pentru a te ajuta să-ți atingi scopurile. Alege produsul cu care rezonezi cel mai mult și poartă-l cu încredere în fiecare zi. Aceste produse deosebite îmbină frumusețea cu proprietățile unice ale cristalelor. Ele îți vor oferi o experiență unică și benefică.
 

De ce este avantajos sa folosești coliere din cristale semiprețioase?


Bijuteriile au reprezentat întotdeauna o modalitate minunată pentru oameni de a-și exprima personalitatea și de a aduce un plus de frumusețe oricărei ținute. Atunci când alegi bijuterii din cristale semiprețioase, creezi nu doar o ținută elegantă și specială, dar te bucuri și de beneficiile aduse de puterea acestor pietre naturale.
           
Iată câteva avantaje de care te poți bucura:
 • echilibru și vindecare energetică
 • protecție și noroc
 • vindecare spirituală și conexiune
 • ameliorarea anxietății
 • prosperitate
Pe Craft Mystic găsești numeroase produse cu proprietăți unice și beneficii extraordinare. În tabelul de mai jos vei găsi câteva exemple:
Colier Descriere Proprietăți și beneficii
Semiluna cu arborele vietii Piatra de cristal transparent
Rășină naturala
Energie pozitivă și purificare a spiritului.
Conectare cu natura și înălțare spirituală.
Model semiluna și arborele vietii cu cristal ametis Cristal ametist
Rășină naturala
Armonizarea energiilor și reducerea stresului.
Stimularea intuiției și a spiritualității.
Hexagrama realizat din obsidian negru natural Cristal care protejează de afectarea cu energii negative. Protecție împotriva energiilor negative.
Ancorare în prezent.
Colier arborele vietii Pietre semiprețioase și cristale vindecătoare a celor 7 chakre. Îmbunătățirea echilibrului și vitalității energetice.
Cristal vindecător Ochi de Tigru În formă hexagonală cu dublu vârf Protecție împotriva energiilor negative și a ghinionului.
Cristal Turmalina Neagră Pentru meditație, trezirea spiritualității și a abilităților interioare Purificare și protecție energetică.
Stimularea clarității mentale.
Cristal Labradorit În formă ovală, înfășurat într-o plasă de frânghie neagră Stimularea creativității și a intuiției. - Conectare cu energiile subtile și dezvoltarea abilităților psihice.
7 chakra cu cristal de Stanca Înfășurat într-o sârmă de cupru cu pietre semiprețioase sparte Balansarea și alinierea chakrelor.
Pandantiv cu pietre naturale semiprețioase mixte Chakra cu ton auriu Formă de inimă Armonizarea energiilor și a emoțiilor. - Sprijin în dezvoltarea inteligenței și a creativității.
 


Cum să alegi coliere potrivite pentru tine?


Bijuteriile din pietre naturale și cristale semiprețioase pot avea o semnificație profundă și personală pentru purtător. Alegerea unei astfel de bijuterii Craft Mystic potrivite pentru tine poate depinde de mai mulți factori, inclusiv preferințele personale, nevoile tale și energiile pe care dorești să le atragi în viața ta. Iată câteva sfaturi pentru a te ajuta să alegi produsul potrivit:
 1. Stabilirea intenției
 2. Aflarea semnificației cristalelor
 3. Simțurile tale
 4. Culoare și design
 5. Compatibilitate cu chakrele
 6. Zodie
 

Cum să alegi colierele în funcție de piatra semipretioasa a zodiei tale?


Alegerea produselor cu pietre semiprețioase în funcție de zodie poate fi o modalitate distractivă de a adăuga un element personal în stilul tău vestimentar. Deși nu există reguli stricte în alegerea bijuteriilor în funcție de zodie, iată câteva exemple de zodii și pietrele cu care rezonează:
 1. Berbec: Ametist - promovează liniștea și claritatea mentală.
 2. Scorpion: Obsidian - are proprietăți de protecție și eliberare de energii negative.
 3. Fecioară: Cuarț roz, care simbolizează iubirea și armonia.
 4. Balanță: Agat - are proprietăți de echilibrare a energiilor.
 5. Săgetător: Aventurin aduce noroc și aventuri.
Aceste produse îmbină frumusețea cu proprietățile vindecătoare ale pietrelor semiprețioase, oferind o experiență unică pentru cei care le poartă. Indiferent de preferințele tale personale sau de nevoile tale, Craft Mystic oferă o gamă variată de opțiuni, de la colier cu cristal ametist care promovează liniștea la cele cu obsidian care protejează împotriva energiilor negative.

 
Explorează gama variată de coliere din pietre semipretioase de la Craft Mystic!

Explorează această gamă variată de produse de la Craft Mystic și găsește acel pandantiv care îți reflectă personalitatea și care te ajută să-ți atingi scopurile spirituale sau estetice. Cu siguranță, vei descoperi că aceste bijuterii devin mai mult decât simple accesorii.
 

Suport clienti L-V 09:00-22:00

0729209740 office@craftmystic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!