Nou! Comenzile cu valoarea > 150 lei, au livrarea gratuita. Livrarea pentru comenzile < 150 lei, costa 15 lei, respectiv 10 lei la Easybox.

Un Instrument Milenar pentru Armonizarea Vieții

Bolurile tibetane reprezintă o sură puternică de vindecare și armonizare a vieții. Acesta este un instrument milenar ale cărui sunete profunde relaxează. Dacă ai nevoie să restabilești echilibrul vieții tale, ele sunt perfecte pentru tine. Efectele lor sunt recunoscute de foarte multă vreme, mai ales în ceea ce privește echilibrarea și armonizarea energiilor.

            Acest instrument poate fi folosit pentru meditație și purificare. Stresul din ziua de astăzi, care este mai comun decât ar trebui, poate fi combătut cu ușurință datorită sunetelor bolurilor tibetane. Dacă ai nevoie să te deconectezi și simți nevoia să fii o persoană mai spirituală, aceste boluri sunt perfecte pentru tine.

Beneficiile Unor Astfel de Instrumente Uimitoare

            Aceste instrumente au un efect pozitiv asupra stresului, dar și asupra anxietății. Le poți îndepărta pe amândouă cu ajutorul acestor sunete și vibrații care îți pot schimba viața. Mai mult decât atât, bolurile tibetane instaurează o stare de bine și te vindecă din punct de vedere energetic.
            Pentru a scoate acele sunete încântătoare, instrumentele trebuie lovite cu un ciocan. Vibrațiile și sunetele te vor ajuta:

  • să meditezi mai bine

  • să ai o concentrare mai bună

  • să fii mai echilibrat din punct de vedere emoțional și mental

  • să te conectezi cu sinele divin


Boluri Tibetane în Meditație: Cum să le Folosești pentru o Practică Profundă

            Bolurile tibetane pot fi instrumente valoroase care te ajută să aprofundezi experiența meditației. Meditația are efecte pozitive în viața oamenilor. Ea te ajută să îți îmbunătățești concentrarea, dar și claritatea mentală. În plus, reduce stresul, anxietatea și promovează o stare de bine.

            Meditația îți oferă oportunitatea de a-ți explora emoțiile și gândurile. Astfel îți este mai ușor să le gestionezi. Vei ajunge să îți cunoști propria persoană în întregime. Trebuie totuși să știi cum să folosești bolurile tibetane într-o astfel de practică. Sunt mai mulți pași pe care îi poți urma pentru mai multe beneficii.

            În primul rând, ar trebui să cauți un loc liniștit în care să nu fii deranjat. Este necesar să creezi o atmosferă în care să te simți confortabil și în care să fii relaxat. În al doilea rând, stabilește care este obiectivul sesiunii respective de meditat. Poți avea mai multe obiective:

  1. să te conectezi cu propria persoană

  2. să scapi de anxietate

  3. să îți gestionezi mai bine emoțiile

  4. să îți eliberezi mintea de gânduri

Mai apoi, așează-te cât mai confortabil, fie pe jos, fie în pat și concentrează-te pe respirație. Vei vedea că te vei simți deja mult mai relaxat. Ține apoi aproape bolul tibetan și începe să îl lovești ușor cu ciocanul. Îndreaptă-ți atenția asupra sunetelor și vibrațiilor scoase de instrumente.

Vei simți cum, prin practică zilnică, te vei conecta nu numai cu tine însuți, ci și cu universul. Vei afla foarte multe lucruri noi despre tine și despre univers dacă vei cânta constant la bolurile tibetane.
 

Practici Necesare pentru Trup și Minte


Acestea sunt două unelte complementare. Ele pot aduce numeroase beneficii atât trupului, cât și minții. Relaxarea profundă, echilibrul și armonizarea energiilor sunt doar câteva dintre acestea. Mai mult decât atât, te vei conecta mai ușor la momentul prezent și vei fi mai conștient de propriile capacități fizice și emoționale.

Yoga este ea însăși un tip de exercițiu care aduce cu sine mobilitatea, relaxarea fizică și psihică și armonia. Acest tip de mișcare, combinat cu sunetele bolurilor tibetane, îți va îmbunătăți calitatea vieții mai repede decât crezi. Dar, pentru a ajunge în acel punct, trebuie să fii constant. 
 

Instrumentele care au Efecte Benefice Pentru Starea de Bine


            Gestionarea emoțiilor și cultivarea compasiunii de sine ar trebui practicate de către toată lumea. Acestea sunt aspecte care ne ajută să avem o calitate a vieții mai bună și să ne conectăm mai profund cu cei din jurul nostru. Craft Mystic te poate ajuta în acest sens. Oferim produse care să te ajute să te dezvolți.

Dacă ai nevoie de pace sufletească și relaxare, aceste boluri sunt perfecte pentru tine. Nu doar că sunt benefice pentru starea ta de bine, dar sunt și foarte frumoase. Craft Mystic îți pune la dispoziție boluri tibetane cu modele variate pentru a începe cât mai curând noua ta rutină de relaxare.

Suport clienti L-V 09:00-22:00

0729209740 office@craftmystic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!