Boluri tibetane

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre

Bolurile tibetane: tradiție și istorie


Vrei sa cumperi boluri tibetane de pe magazinul Craft Mystic? Citește mai întâi câteva informații utile despre aceste bijuterii care ajuta mintea și corpul uman. 
Bolurile tibetane își au originea în Tibet și pot fi considerate un soi de instrumente muzicale care sunt folosite în mai multe practici. Acestea mai pot fi găsite și sub denumirea de „boluri cântătoare”. Ele au fost folosite de către călugări pentru o perioadă foarte lungă de timp, pentru practici precum meditația. Sunt obiecte cu istorie și tradiție.

         Existenta acestor boluri datează încă de prin anul 500 î.Hr., atunci când erau folosite pentru ritualuri religioase. În ziua de azi, ele sunt folosite în mănăstirile și templele budiste sau de către oamenii care vor să își inducă o stare de pace interioară. Acestea produc niște sunete care sunt foarte asemănătoare cu cele ale clopotului


Armonie și relaxare: comandă boluri tibetane


Bolurile tibetane sunt confecționate din diferite aliaje de metale. Ele scot un sunet armonios și puternic care promovează stările de relaxare, fiind perfecte pentru a intra într-o stare meditativă. Ele au un impact pozitiv asupra celor care le folosesc în mod constant în rutina lor spirituală.

          Pentru a produce acele sunete relaxante, bolurile trebuie lovite ușor cu un ciocan micuț. Bolurile tibetane Craft Mystic vin la pachet și cu aceste ciocane din lemn, huse și suporturi pentru bol. Poți avea parte de un set complet pentru viitoarele tale sesiuni de meditație.

Ciocanele sunt făcute din lemn și piele autentică, special făcute pentru extinderea sunetului. Perna, confecționată din mătase, are de asemenea rolul de a extinde sunetul, atâta timp cât lași bolul să vibreze pe ea. Aceste produse îi pot îmbunătăți sănătatea și starea de bine, promovând o vindecare naturală. Bolurile tibetane au mai multe proprietăți, fiind extrem de benefice pentru trup și minte. 

         Bolurile tibetane Craft Mystic au înfățișări deosebite, cu diverse simboluri și desene. Ele pot fi și obiecte decorative speciale, nu doar unelte pentru relaxare și meditație. Modelele desenelor sunt elegante, iar suporturile sunt cusute manual, cu modele frumoase și distincte. Bolurile tibetane sunt unelte perfecte pe care le poți folosi în călătoria ta spre liniște interioară.
 

Arta sunetului: Înțelegerea puterii bolurilor tibetane 


         Bolurile tibetane sunt perfecte pentru cei pasionați de spiritualitate și meditație. Le poți oferi drept cadou sau le poți folosi de unul singur în rutina ta. Sunetul produs de bolurile tibetane are mai multe proprietăți, cum ar fi:

 1. au un efect pozitiv asupra depresiei și anxietății

 2. combat stresul 

 3. îndepărtarea gândurilor negative

 4. instaurează o stare de bine

 5. reglează tensiunea arterială

 6. îmbunătățește somnul

 7. îmbunătățesc concentrarea și introspecția

 8. oferă echilibru interior

 9. te ajută să îmbrățișezi energia divină

 10. te ajută să te vindeci energetic

Este foarte ușor ca în ziua de azi să te lași condus de stresul zilnic și de incertitudini. Bolurile tibetane Craft Mystic te pot ajuta să te ancorezi mai ușor în prezent și să te conectezi mai ușor la propria ființă interioară. Ele te pot ajuta să îți găsești pacea interioară și să nu te mai lași afectat de anumite situații negative pe care le întimpini.
 

Boluri tibetane pentru relaxare si deconectare

Bolurile tibetane Craft Mystic sunt un mod distractiv și eficient de a te relaxa. Dacă ai încercat toate felurile în care te poți calma și nu ai reușit, bolurile tibetane pot fi perfecte pentru tine. Ele au mai multe întrebuințări și pot fi folosite în mai multe feluri, în funcție de nevoile tale.  

 • băi sonore

 • yoga

 • meditație

 • rugăciune

 • terapie cu sunet

 • vindecare spirituala

 • reiki

 • wicca

Aceste boluri sunt apreciate în întreaga lume, nu doar pentru efectele lor pozitive, ci și pentru frumusețea lor. Plasate prin casă, acestea pot constitui un obiect decorativ unic.

Craft Mystic - magazinul de cristale online din Bucuresti cu livrare in toata Romania

Pe langa seturile de cristale semipretioase si bijuteriile cu pietre semipretioase, magazinul nostru este apreciat pentru produsele calitative si rare destinate meditatiei. Bolurile tibetane Craft Mystic vin în seturi de culoare maro cu modele elegante aurii. Acestea sunt de o calitate superioară și le poți achiziționa în diverse modele.

Suport clienti L-V 09:00-22:00

0729209740 office@craftmystic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!