Nou! Comenzile cu valoarea > 150 lei, au livrarea gratuita. Livrarea pentru comenzile < 150 lei, costa 15 lei, respectiv 10 lei la Easybox.

Cristalele semiprețioase: misterul și frumusețea lor ascunsă


Aceste comori naturale au fost apreciate de-a lungul secolelor pentru frumusețea lor strălucitoare și pentru puterile lor spirituale. Indiferent dacă sunteți un colecționar avid sau pur și simplu iubitor de bijuterii cu cristale semiprețioase, această călătorie vă va aduce mai aproape de inima Pământului nostru scump.
Aceste cristale și pietre semiprețioase sunt practic minerale colorate care se găsesc în scoarța terestră. Aceste frumuseți naturale pot varia foarte mult în ceea ce privesc culorile, texturile și chiar proprietățile lor energetice. Fiecare piatră are o vibrație unică pe care o radiază, iar acest lucru este adesea folosit de iubitorii de cristale pentru vindecare sau meditaţie.
Și nu doar atât! O parte din farmecul acestor pietre constă în diversitatea lor uimitoare. De la ametistul regal cu nuanțele sale purpurii profunde la jadul liniștitor verde mângâiat de tonuri albe sau gri - fiecare piatră are propria sa poveste creată de milenii de evoluție geologică. Ele pot fi folosite chiar și sub formă de brățară pietre semiprețioase.
 

Proprietăți spirituale ale cristalelor semiprețioase



            Când vine vorba despre cristale semiprețioase, multă lume se gândește doar la aspectul lor estetic. Dar știați că aceste pietre minunate nu sunt doar frumoase, ci și pline de proprietăți spirituale? Da, ați citit bine! Cristalele semiprețioase nu sunt doar o bucurie pentru ochi, ele pot avea un impact profund asupra stării noastre de spirit și chiar asupra vieții noastre în general.
Luați de exemplu ametistul. Acest cristal purpuriu misterios este cunoscut pentru abilitatea sa de a aduce pace și calm. Mulți oameni îl folosesc în meditație sau îl țin pe noptieră pentru a beneficia de energia sa liniștitoare în timp ce dorm. Dacă mai folosiți și un bol tibetan pentru meditație, cu atât mai bine.
Sau poate ați avut vreo experiență cu obsidianul? Această piatră puternic protectoare are capacitatea de a ne ajuta să ne confruntăm cu temerile noastre cele mai adânci și să le eliberăm din subconștientul nostru. Gândiți-vă ce transformare profundă poate avea loc dacă lucrați în mod activ cu obsidian!
Și apoi există cuarțul roz - cristalul iubirii absolute! Se spune că acest semiprețios stimulează inima să primească si să ofere mai multă iubire, compasiune si acceptare.
Adevărul e că fiecare cristal semiprețios are propriile sale proprietăți spirituale unice, care pot varia foarte mult. S-ar putea chiar să descoperim că anumite pietre rezonează mai bine cu noi decât altele. Pe lângă acestea, noi îți mai oferim:
  • lumânări
  • rechizite pentru magie
  • boluri tibetane
 

Explicarea procesului de curățare și încărcare a cristalelor



            Știați despre cristalele semiprețioase și pietrele semiprețioase că au nevoie de o curățare și încărcare regulată pentru a-și menține energia pozitivă? Ei bine, da, este un proces destul de simplu, dar esențial în utilizarea acestor frumoase obiecte naturale.

Mai întâi să vorbim despre curățarea cristalelor. Atunci când le aducem acasă sau după ce le-am folosit o perioadă, acestea pot fi pline de energii negative pe care le-au absorbit. Pentru a scapă de ele, putem folosi diferite metode: sub apă curentă (însă asigurați-vă că piatra voastră poate rezista la apă), cu ajutorul sunetului sau al unui bol tibetan ori prin fumul produs de arderea salviei.

Dupǎ ce am curǎţat cristalul, urmeazǎ partea legată de încărcarea lui cu energie pozitivǎ și vitalitate. Cele mai comune metode sunt expunerea la lumina soarelui sau a lunii (în special in timpul lunii pline) sau punându-l alaturi de un alt cristal deja încărcat - cum ar fi ametistul sau selenitul. 

De asemenea, poți face meditaţie cu el ţinut în palmǎ şi să vizualizezi cum energia universală pozitivă intră în corp prin chakra coroanei și apoi coboară până la mâini ștergând orice rămâne din vechile energii negative.

Folosirea zilnică a acestor minunate cadouri ale naturii nu trebuie sa fie complicata! Cu puțin efort si atenție din partea noastră putem profita la maxim de beneficiile lor energetice si vindecătoare. Noi îți oferim o varietate de astfel de comori ale naturii, sub diferite forme:
  1. pietre brute
  2. piramide orgonice
  3. forme diverse
  4. bijuterii
 

Craft Mystic – Îți oferim magie și frumusețe



            Nu ratați ocazia de a explora minunata lume a produselor autentice oferite de Craft Mystic! Fie că sunteți în căutarea unui cadou special sau doriți să vă îmbogățiți propria colecție, gama noastră diversificată de produse făcute manual este perfectă pentru orice nevoie.
 

Suport clienti L-V 09:00-22:00

0729209740 office@craftmystic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!