Nou! Comenzile cu valoarea > 150 lei, au livrarea gratuita. Livrarea pentru comenzile < 150 lei, costa 15 lei, respectiv 10 lei la Easybox.

Creează ambianța perfectă pentru ședințele de meditație cu lumanari negre

Dacă ești pasionat de arta meditației, atunci probabil că știi cât de importantă este ambianța. Atunci când meditezi trebuie să fii complet relaxat și să te simți confortabil. Acest lucru poate fi posibil prin mai multe metode. Niște cristale sau pietre semiprețioase naturale și lumanari negre de la Craft Mystic pot crea ambianța perfectă.
         Meditația are mai multe beneficii, de aceea este important să o facem așa cum trebuie. Senzația de relaxare și confort pleacă de la lucrurile care ne înconjoară. Dacă meditezi într-un mediu dezordonat unde nu ai liniște, este puțin probabil să vezi rezultatele dorite. De aceea, asigură-te că te afli într-un spațiu unde e liniște și pace. 
 

Cele mai calitative lumanari negre le găsești la magazinul Craft Mystic
     

    Un prim pas spre o ședință de meditație reușită este crearea unui mediu în care te simți cât mai calm. Acest lucru poate fi făcut prin curățarea camerei. Ia toate lucrurile și pune-le înaintea lor. Pasul acesta îți poate oferi o claritate mentală mai bună. Apoi, aerisește camera. Aerul curat îți va limpezi nu numai camera, ci și mintea.
         Desigur, poți să ții aceste ședințe personale de meditație și în aer liber, într-un parc sau în curtea casei. Dar în acele medii sunt mai multe șanse să fie gălăgie, de aceea noi recomandăm să muți aceste ședință în confortul casei tale.
         Încă un pas important pentru o ședință de meditație perfectă este aprinderea de lumânări și alegerea unor cristale cu proprietăți vindecătoare. Desigur, nu trebuie să folosești doar lumanari negre. Toate tipurile de lumânări sunt benefice. Noi avem cele mai bune modele în seturile noastre care pot fi folosite pentru meditație și alte lucruri:

  • Set 12 lumânări colorate fără miros, lungime de 100 mm, pentru ritualuri, aniversări, torturi – 49 lei per set

  • Set 36 lumânări pentru ritualuri și 6 suporturi negre din ceramică – 189 lei per set

  • Set 48 Piese pentru ritualuri magice - Kit Esențial pentru Practicarea Magiei – 189 lei per set
  • Set instrumente Wiccan pentru incepatori 

 

De ce sunt benefice ședințele de meditație cu pietre și cristale naturale semiprețioase?


         Ședințele de meditație cu pietre și cristale naturale, pe de altă parte, sunt benefice în mai multe privințe. Atunci când medităm ne lăsăm corpul și mintea să se relaxeze. Lăsăm gândurile să curgă în liniște, doar observându-le, fără să le întrerupem. Te întrebi cum pot cristalele să te ajute mai mult de atât?
         Ei bine, cristalele îți pot limpezi mintea. Te pot ajuta să te concentrezi mai bine, dar și să te simți mai relaxat. Cristalele și pietrele semiprețioase naturale au capacitatea de a stimula gândirea și de a te face să vezi anumite lucruri din perspective diferite. Ele pot face legătura dintre minte și trup mai strânsă.
         Dacă vorbim despre cristale vindecătoare puternice, ele pot alunga energiile negative din jurul tău. Au capacitatea de a te vindeca energetic prin faptul că atrag energiile pozitive, înlăturându-le pe cele toxice. Astfel, poți scoate tot ce este mai bun din ședințele tale de meditație personale. Este o metodă simplă, dar extrem de utilă.
 

Tipuri de cristale care te pot ajuta în ședințele tale personale de meditat


         Este foarte important să alegi niște cristale și pietre semiprețioase cu care să rezonezi. Proprietățile acestora sunt extrem de multe. Este bine să știi cu ce vrei să rămâi dintr-o ședință de meditație. Mai jos vom trece în revistă câteva cristale și proprietățile pe care le au ele:

  1. ametist: te ajuta să te protejezi de energiile negative din jur, are rol în purificator și în spiritualitate și te poate ajuta să fii mai împăcat cu ceea ce ai

  2. chihlimbar: este într-o legătură extrem de strânsă soarele, are rol în clarificare, vindecare și ancorare în prezent

  3. hematit: te ajută că te concentrezi mai bine și să îți manifestezi dorințele

  4. topaz: are rol în spiritualitate stimulează mintea și claritatea acesteia

 

Fă din ședințele tale de meditație ritualul tău preferat cu ajutorul unor lumanari negre


         Doar cu niște lumânări și cristale semiprețioase poți să faci din ședințele de terapie un ritual magic. Poți scăpa de stres și îngrijorări doar prin simplul fapt că îți lași mintea să se relaxeze. Noi adorăm să folosim mici unelte care să ne ajute în aceste ritualuri. Dar tu?

Suport clienti L-V 09:00-22:00

0729209740 office@craftmystic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!