Nou! Creaza un cont pe site-ul nostru si primesti 5% reducere la prima comanda + 25 de puncte de fidelitate in valoare de 2.5 lei!

Bețișoare parfumate și cristale semiprețioase: combinația perfectă pentru claritate mentală

Cu toții ne dorim mai puțin stres și mai multă claritate mentală. În condiții de stres major, ne este greu să ne concentrăm și să ne ancorăm în prezent. Aici intră în scenă bețișoarele parfumate și cristalele naturale semiprețioase. Acestea au foarte multe de oferit când vine vorba de relaxare și confort.
         Niște bețișoare parfumate pot face din casa ta un mediu mult mai primitor. Noi avem bețișoare cu parfumuri care sigur te vor încânta. Oferim mai multe tipuri de bețișoare, de aceea, îți va fi simplu să găsești ceva pe placul tău. Între timp, haide să aflăm mai multe despre bețișoarele parfumate și cristalele semiprețioase!
 

Bețișoare parfumate pentru ședințele tale de meditatie sau aromaterapie 

         Bețișoarele parfumate sunt unelte perfecte pentru ședințele de meditație. Parfumul acestora te pot introduce într-un soi de „transă” care te vor ajuta să te concentrezi mai bine. Meditația este o practică medită să ajute claritatea mintală. Iar bețișoarele parfumate s-ar potrivi perfect pentru un astfel de scop.
         Pe lângă acest beneficiu, niște bețișoare parfumate îți pot face casa să miroasă excelent. Dacă alegi parfumurile care îți plac, casa ta va fi un mediu mult mai plăcut pentru tine, te vei simți mai relaxat. Mirosul este un simț foarte fin și este în strânsă legătură cu starea de bine.
         Unele arome ne pot face să călătorim înapoi în trecut spre amintiri plăcute. Altele ne pot relaxa pur și simplu prin efectul lor calmant. De aceea noi recomandăm bețișoarele parfumate nu doar în ședințele de meditație, ci pur și simplu în folosirea zilnică. Avem chiar și câteva recomandări:

  • Set 6 pachete mix bețișoare parfumate cu cele mai apreciate 6 parfumuri HEM cu tematica bani si noroc + suport pentru bețișoare – 39 lei per set

  • Set 6 pachete mix bețișoare parfumate cu cele mai apreciate 6 parfumuri HEM + suport pentru bețișoare – 39 lei per set

  • Set 6 pachete mix bețișoare parfumate cu cele mai apreciate 6 parfumuri HEM cu tematica dragoste + suport pentru bețișoare – 39 lei per set

  • Set 6 pachete mix bețișoare parfumate cu cele mai apreciate 6 parfumuri HEM ideale pentru magie + suport pentru bețișoare – 39 lei per set

 

Îți recomandăm să ai mereu la îndemână bețișoarele noastre parfumate și cristale

         Știi care este totuși combinația perfectă pentru claritate mentală și vindecare? Bețișoarele parfumate sau cristalele și pietrele naturale semiprețioase! Acestea sunt două elemente care te vor ajuta să te vindeci energetic și să ai mintea mai limpede. Cristalele vor stimula energiile din jurul tău, iar parfumul bețișoarelor îți vor stimula simțurile.
         Atunci când ai nevoie de liniște și pace, poți pur și simplu să aprinzi un bețișor și să te lași dus de val. Închide ochii, ține strâns în mână cristalul semiprețios preferat și concentrează-te pe respirație. În acest fel te vei putea relaxa și pregăti emoțional pentru o zi stresantă. Sau, de ce nu, poți încheia ziua cu un astfel de ritual.
Tipurile de cristale care merg mână în mână cu o mai bună claritate mentală
         Cristalele semiprețioase care merg mână în mână cu claritatea mentală sunt multe. Este totuși important ca ele să aibă și alte proprietăți, pe lângă promovarea clarității. În acest fel vei avea parte de mai multe beneficii, lucru care este ideal. Iată care sunt câteva cristale semiprețioase pe care noi le adorăm:

  1. ochi de tigru – acest poate purifica, elimină tot ceea ce înseamnă toxine și îți dă energie

  2. jasp roșu – acest cristal te poate face să vezi mai ușor anumite situații care nu te avantajează pentru ca tu să le ocolești

  3. obsidian negru – acest cristal are puternic rol în vindecare șu protecție

  4. ametist – acest cristale va elimina sentimentele negative pe care le ai, fiind perfect pentru ședințele de meditație

  5. cuarț roz – cuarțul roz are rol protector, protejând și întărind relațiile cu persoanele apropiate 

  6. aventurin – are rol foarte puternic în prosperitate

 

Cristale naturale semiprețioase și bețișoare parfumate pentru starea ta de bine

         
La Craft Mystic oferim atât cristale și pietre naturale semiprețioase, cât și bețișoare parfumate de toate felurile. Nouă ne place să le folosim în rutina noastră zilnică. Îți recomandăm și ție folosirea lor pentru o viață mai liniștită și pentru o minte mai relaxată.


 

Suport clienti L-V 09:00-22:00

0729209740 office@craftmystic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!