Nou! Comenzile cu valoarea > 150 lei, au livrarea gratuita. Livrarea pentru comenzile < 150 lei, costa 15 lei, respectiv 10 lei la Easybox.

Cauți ametist sau seturi de cristale prețioase?

Ametistul este una dintre cele mai populare cristale semiprețioase. Multă lume a auzit de acest tip de cristal, însă nu toată lumea știe de beneficiile acestuia și cum să îl folosească. De un mov absolut superb, acest cristal este strălucitor și foarte aspectuos. Este unul dintre cele mai frumoase cristale datorită culorii intense.
            Puterea unui ametist este considerabilă. Acesta poate fi considerat o varietate de cuarț și poate fi găsit sub formă de geodă. Are multe beneficii care te pot ajuta să depășești anumite greutăți. Folosirea lui corespunzătoare este importantă pentru a te putea bucura de toate proprietățile lui. Astfel, te invităm pe acest tărâm magic al cristalelor Craft Mystic!
 

Ce putere și beneficii poate avea un ametist?


            Ametistul este unul dintre cele mai puternice cristale semiprețioase. De aceea este și foarte cunoscut. Acesta are rol în protecția energiilor pe care le emani și le poate purifica pe cele cu care intri în contact. Are un rol excelent în spiritualitate și în rutinele de meditație, ori chiar manifestare.
            Un ametist este genul de cristal care îți poate ascuți intuiția și te face să ai mai multă încredere în tine. Are o vibrație spirituală extrem de puternică. Poate chiar să înlăture anumite dependențe pe care le ai și să te ajute să introduci obișnuințe sănătoase în rutina ta zilnică.
            Mai mult decât atât, ametistul are și rol în a liniști mintea. Dacă duci o viață stresantă și nu te mai poți descurca de unul singur, astfel de cristale semiprețioase sunt potrivite pentru tine. Ametistul oferă și o stare de echilibru care poate îmbunătății pacea interioară. Sunt multe motive pentru care ametistul este absolut grozav.
 

Oare ți se potrivește și ție ametistul?


            Ametistul este guvernat de planetele Jupiter și Neptun. Acesta se potrivește doar câtorva zodii, nu tuturor. Iar dacă tu faci parte dintre aceste zodii, atunci te poți bucura de protecția ametistului. Lucru care este îmbucurător. Iată care sunt zodiile care se potrivesc cel mai bine cu ametistul:

  • Berbec

  • Vărsător 

  • Taur

Acestea sunt principalele zodii care se pot folosi de acest cristal semiprețios. Totuși, mai sunt câteva zodii pentru care ametistul s-ar putea să aibă efect. Printre acestea se numără: Pești, Capricorn, Fecioară, Săgetător, Gemeni. Dar, mai mult decât zodia, contează felul în care activezi și „cureți” acest cristal.
Bineînțeles, noi nu ne referim la acel curățat propriu-zis, ci la curățarea energiilor pe care le-a acumulat cristalul. O metodă foarte bună de curățare a ametistului este punerea lui sub apă călduță. Mai ajută și introducerea lui într-un pahar sau borcan cu apă sărată.
 

Seturi de cristale și pietre semiprețioase de la Craft Mystic


            La magazinul nostru vei găsi tot felul de seturi minunate cu cristale și pietre prețioase. Acestea vin sub forma a unor multitudini de forme și mărimi. La noi poți găsi jad, cuarț, ochiul tigrului, obsidian, turmalina, citrin și multe altele. Iată exact câteva produse pe care le poți găsi la noi:

  1. Piramida Organică cu Turmalina neagra si simbolul floarea vieții 8 cm – pentru meditație si trezirea spiritualității si a abilitaților interioare – 179 lei per bucată

  2. Copac pietre semiprețioase 7 chakra in forma de inima – Decor cristal feng shui, accesorii Premium pentru birou – 199 lei per bucată

  3. Mini Set cu 7 mini pietre semiprețioase polisate si 7 cristale semiprețioase hexagonale naturale - cristale vindecătoare pentru meditație, ameliorarea anxietății, yoga – 79 lei per bucată

  4. Colier cu pandantiv model semiluna si arborele vieții cu cristal ametist si rășina naturala – 89 lei per bucată

Acestea sunt doar câteva exemple de forme în care poți cumpăra cristalele sau pietrele naturale semiprețioase. Depinde foarte mult și de felul în care vrei să le folosești și la ce ai dori să te ajute. În funcție de acest lucru, alegerea nu ar trebui să fie una prea complicată. 

Vino la noi pentru a-ți schimba și tu viața în bine

            Dacă și tu crezi în puterea pietrelor și cristalelor semiprețioase, noi te putem ajuta în această privință. Vindem foarte multe tipuri de cristale care te-ar putea interesa. Hai și tu să afli care este puterea acestora și cum le poți folosi în viața ta de zi cu zi!

Suport clienti L-V 09:00-22:00

0729209740 office@craftmystic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!