Nou! Creaza un cont pe site-ul nostru si primesti 5% reducere la prima comanda + 25 de puncte de fidelitate in valoare de 2.5 lei!

Folosește agat albastru și vei fi uimit de beneficiile sale

Îți dorești de mult timp un astfel de cristal semiprețios, însă nu îi cunoști întocmai proprietățile? Vrei să intri și tu în lumea magică a pietrelor și cristalelor semiprețioase? Acest domeniu este demult îndrăgit de oameni, dar nu toți îi cunosc toate secretele. Un agat albastru este unul dintre cele mai căutate cristale.
            Agatul albastru face parte din familia cuarțului. Are un aspect sticlos de culoare albastră și poate avea dimensiuni diferite. Acest tip de agat poate să aducă foarte multe beneficii, mai ales dacă tu crezi cu adevărat în puterea lui. Spiritualitatea se dovedește a fi mult mai accesibilă cu asemenea cristale naturale semiprețioase. 
 

Agat albastru – proprietăți și caracteristici

            Dacă vrei să cumperi și tu agatul albastru, trebuie neapărat să îi cunoști proprietățile și beneficiile pe care ți le poate aduce. În primul și în primul rând, agatul albastru are rol în stabilitate. Acesta te poate stabiliza emoțional și te poate face să îți cunoști mai bine emoțiile și să fii într-un contact armonios cu ele.
            În al doilea rând, un agat albastru are rol și în susținere, făcându-te să fi puțin mai realist și mai așezat. Poate ajuta și la armonizarea energiilor: le îndepărtează pe cele negative și le atrage pe cele pozitive. Agatul albastru te poate face să îți atingi mai ușor scopurile pe care ți le pui în minte.
            Cât despre persoanele cărora agatul li se potrivește: pot folosi agatul cei care nu se simt stabil din punct de vedere emoțional. Dacă simți că nu ești stăpân pe propriile emoții, agatul s-ar putea să te ajute. Mai mult decât atât, sunt și câteva zodii care rezonează foarte bine cu agatul albastru, și anume:

  1. Balanță
  2. Rac
  3. Fecioară
  4. Gemeni
  5. Berbec
  6. Taur
  7. Scorpion 
 

Cum se activează și curăță agatul albastru?

Noi avem câteva metode preferate de a curăța agatul de energiile negative, metode pe care vrem să le împărtășim și cu tine. Pentru a maximiza beneficiile pe care le poate aduce agatul albastru, trebuie să știi cum să îl cureți de energii și cum să îl activezi. 
Noi îți recomandăm, întâi și întâi, să îl introduci sub jetul de apă călduță de la baie sau bucătărie. Mai poți și să îl îngropi în pământul din fața casei și să îl lași acolo câteva ore. Aceste ritualuri îl vor purifica foarte bine. Și lăsarea lui în bătaia razelor de lună este la fel de utilă.
Apoi, după ce ai făcut unul din aceste lucruri, poți introduce cristalul în rutina ta zilnică de spiritualitate. Poți medita alături de el sau poți să îl porți cu tine peste tot. Poți să îl ții în mână în timp ce faci exerciții de respirație sau poți să dormi cu el sub pernă. 


Seturi de cristale semiprețioase pe care le poți cumpăra de la noi

            În afară de agatul albastru, noi avem o multitudine de alte pietre și cristale care te-ar putea interesa. Ele vin sub forme diferite, în funcție de felul în care vrei să le folosești. Iată câteva dintre acestea:

  • Set cadou cu cristale naturale pentru zodia Capricorn, cristale vindecătoare cu semne zodiacale – 199 lei per set

  • Ornament de agățat model arborele vieții in forma de inima - Realizat manual cu pietre semiprețioase si cristale vindecătoare a celor 7 chakre – 167 lei per bucată

  • Colier cu pandantiv model semiluna cu arborele vietii - Realizat din piatra de cristal transparent si rășină naturala – 79 lei per bucată

  • Copac pietre semiprețioase ametist si cuarț Roz pe felie de agat – Decor cristal feng shui, accesorii pentru birou, cristale pentru meditație – 199 lei per bucată

Ornamentele pot fi puse prin casă drept decorațiuni care pot îndepărta energiile negative. Bijuteriile le poți purta, iar acestea te pot proteja oriunde te duci. Iar cu seturile de cristale și pietre semiprețioase poți medita sau le poți pune în geantă sau buzunar.


Craft Mystic te ajută să te depășești pe tine

            Noi îți suntem oricând alături dacă ai nevoie de cristale sau pietre. Pasiunea noastră pentru acest domeniu ne face competenți în a-ți oferi sfaturi pertinente. Dacă vrei și tu să faci primul pas spre minunatul univers al cristalelor, nu ezita să ne contactezi.

Suport clienti L-V 09:00-22:00

0729209740 office@craftmystic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!