Nou! Comenzile cu valoarea > 150 lei, au livrarea gratuita. Livrarea pentru comenzile < 150 lei, costa 15 lei, respectiv 10 lei la Easybox.

Tot ce trebuie să știi despre turmalina neagră

În ziua de astăzi, orice unealtă care ne poate ajuta să ducem o viață mai bună și liniștită, este binevenită. Cu tot stresul din jurul nostru și cu toată această viață trăită pe fugă, un cristal semiprețios te poate ajuta să te simți mai ancorat în prezent, să ai mai multă claritate. 

Turmalina neagră te poate ajuta foarte mult în acest sens. Noi recomandăm acest cristal strălucitor dacă îți dorești să îți faci viața mai ușoară. Cristalul are un aspect plăcut, întunecat dar care strălucește foarte frumos. Hai și tu să descoperi secretul turmalinei negre din magazinul nostru, Craft Mystic.

La ce trebuie să te gândești atunci când spui turmalina neagră

            Acest cristal semiprețios are o serie întreagă de beneficii care pot ajuta la dezvoltarea ta. Te întrebi care sunt acestea? Lasă-ne să elucidăm misterul turmalinei negre pentru tine! Acest cristal este, în primul și în primul rând, o sursă excelentă de creativitate, dar și de claritate. 

            Îți poate „ascuți” simțurile creative și îți eliberează mintea de orice nu este benefic pentru tine. Mai mult decât atât turmalina neagră te poate face să fii mai ancorat în prezent și să te bucuri mai ușor de micile plăceri ale vieții. Nu este acesta un lucru grozav?

Oferindu-ți mai multă claritate, automat îți va fi mai ușor să trăiești în prezent, nu în propria minte. Acest lucru îți poate îmbunătăți stilul de viață semnificativ. Te scapă de stres și îngrijorări. Alte beneficii pe care le are acest cristal semiprețios sunt:

  • oferă protecție împotriva energiilor negative

  • are rol puternic în înțelegerea emoțională

  • are rol în transmutarea energiilor

  • poate promova bunătatea și toleranța

  • te face să regăsești un echilibru în viața ta de zi cu zi

 

Schimbă-ți viața la 180 de grade cu astfel de cristale!

           
 Ceea ce oferim noi sunt cristale semiprețioase autentice care îți pot schimba viața în cel mai bun mod cu putință. Beneficiile lor sunt diverse și numeroase. Iar ceea ce este și mai grozav este că îți poți alege cristalele și pietrele naturale semiprețioase în foarte multe moduri. 


            Poți să alegi un produs potrivit pentru tine în funcție de problemele cu care te confrunți. Apoi, poți căuta beneficiile pe care le aduce o anumită piatră sau un anumit cristal. Poți vedea cu ce rezonezi sau ce crezi tu că te va ajuta mai mult în acest proces de îmbunătățire a propriei vieți.

Totuși, cea mai bună metodă, credem noi, este să iei în considerare zodia pe care o ai. În funcție de aceasta, vei ști ce fel de cristale și pietre ți se potrivesc. Această metodă nu dă absolut niciodată greș. Astfel, iată câteva zodii și cristalele/pietrele cu care sunt asociate:

  1. Balanță: Acvamarin, Peridot, Turmalina, Lapis Lazuli, Safir

  2. Taur: Cuart Roz, Safir, Smarald, Ochi de tigru, Turmalina, Lapis Lazuli, Malachit

  3. Rac: Labradorit, Onix, Piatra Lunii, Opal, Perla, Aventurin, Carneol

  4. Scorpion: Granat, Jasp, Turmalina, Acvamarin, Citrin, Obsidian

  5. Săgetător: Topaz Albastru, Turcoaz, Citrin, Ametist, Lapis Lazuli

  6. Berbec: Aventurin, Acvamarin, Diamant, Carneol, Jasp Rosu, Ametist

 

Ce fel de produse poți găsi la noi?

            Magazinul nostru are o gamă variată de produse care includ pietre și cristale semiprețioase. Poți alege diverse bijuterii pe care să le porți la gât. Poți alege un set cu mai multe pietre și cristale care să te ajute în sesiunile tale de meditați sau chiar magie.

            Cu produsele noastre, îți poți construi propriul altar magic! Avem tot ceea ce ai nevoie pentru a începe chiar acum sesiunile tale de manifestat sau meditație. Orice cristal sau piatră ai alege, asigură-te că este ceea ce îți trebuie ție. De acolo, categoric te vei descurca. Mai ales dacă ții cont de sfaturile noastre.

Alege-ți cristalul preferat și introdu-l în rutina ta zilnică

            Un astfel de produs este unealta secretă spre împlinire sufletească. Un cristal bine ales poate să îți ridice moralul, să îți ofere claritate mintală și să îți protejeze aura. Poate alunga de lângă tine oamenii care nu-ți aduc niciun beneficiu și îți poate aduce voie bună.
            Încumetă-te și tu să introduci în rutina ta zilnică turmalina sau orice alt cristal sau piatră naturală semiprețioasă. Nu există niciun motiv pentru care să fii dezamăgit.

Suport clienti L-V 09:00-22:00

0729209740 office@craftmystic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!