Nou! Comenzile cu valoarea > 150 lei, au livrarea gratuita. Livrarea pentru comenzile < 150 lei, costa 15 lei, respectiv 10 lei la Easybox.

Ghidul cadoului perfect: 5 idei inspirate!

Se apropie aniversarea unei prietene și nu știi ce să îi cumperi? Vrei să îți surprinzi iubita cu un cadou special? Cristalele și pietrele semiprețioase reprezintă cel mai frumos dar pe care i-l poți face unei persoane. Nu numai că ele sunt frumoase și sclipitoare, dar au și multe proprietăți care le pot îmbunătăți viața oamenilor.
 

Cristale Naturale și Pietre Naturale Vindecătoare Chakra 


            Dacă ai vreo cunoștință căreia îi place să mediteze, poți să o surprinzi cu un cadou special. Produsul următor este perfect: Cristale Naturale și Pietre Naturale Vindecătoare Chakra - Set complet din 34 Piese pentru meditație, spiritualitate - Selenit, Lapis, Citrine, Ametist.
Acest set din cristale și pietre naturale vindecătoare este ideal pentru persoanele spirituale. Oferă un dar reușit oamenilor dragi și lasă-i să se bucure de proprietățile unui set de cristale și pietre divers. 
            Acest set reprezintă un cadou spiritual minunat. Este compus din 34 de produse, precum:

  1. cristale și pietre naturale

  2. pandantiv

  3. booklet

  4. punguță cu lavandă uscată

  5. pânză pentru cristale

Atunci când îi oferim un cadou unei persoane este important să ne gândim și la ceva practic, dar și la ceva frumos. Setul de 34 de piese este minunat pentru meditație, dar și pentru a folosi obiectele ca piese decorative.
 

Set coliere ce conține 7 cristale naturale chakre

         Îți dorești un cadou care să fie ideal pentru toată lumea? Un produs precum Set coliere ce conține 7 cristale naturale chakre și două lanțuri de frânghie reglabile, realizate manual de diferite dimensiuni, este un cadou ideal pentru femei, bărbați si copii! 
Aceste bijuterii sunt destul de elegante pentru a fi purtate de femei, dar nu atât de feminine pentru a fi ocolite de bărbați. Acest set este format din 7 cristale naturale și 2 lanțuri pe care poți să le reglezi. Cristalele te vor ajuta să îți vindeci chackrele. 
Atunci când achiziționezi acest produs pentru persoana dragă, vei găsi cristale precum:

  • cristal clar

  • ametist

  • lapis lazuli

  • aventurin verde

  • ochi de tigru

  • citrin

  • jasp roșu

 

Set 21 Sticluțe cu Mini Cristale și Pietre Naturale 


            Cunoști pe cineva căruia îi place să facă pe vrăjitoarea și să desfășoare ritualuri magice? Dacă da, atunci o idee de cadou inspirată ar fi acest set cu mini cristale: Set 21 Sticluțe cu Mini Cristale și Pietre Naturale pentru Ritualuri Magice si Meditație. Cristalele în dimensiuni mai mici sunt perfecte pentru astfel de ritualuri magice.
            Setul acesta este unul unic. Sticluțele pot fi purtate peste tot deoarece sunt foarte mici. De asemenea, cristalele pot fi „presărate” prin colțurile casei datorită dimensiunii lor. Lasă-ți amica, sora sau fiica să își exerseze puterile magice și abilitățile de a împrăștia energii pozitive. Setul o va ajuta în acest sens.

 

Set 28 piese cu cristale vindecătoare naturale


            Dacă vrei să oferi un cadou spiritual care are câte puțin din orice, avem soluția potrivită. Îți recomandăm produsul: Set 28 piese cu cristale vindecătoare naturale - Conține 14 cristale naturale polisate și 7 pietre brute, sferă, pendul, selenit, brățară, colier, cristal stâncă, pietre sparte.
            Cu acest set persoanele pot să se vindece spiritual, având o multitudine de cristale și pietre. Este un set complet, foarte bun pentru cei care adoră astfel de produse. Persoana care va primi cadoul va fi plăcut surprinsă. Este un gest frumos să oferi cuiva ceva ce știi că îi va plăcea foarte mult.

 

Mini Set 36 de cristale și pietre semiprețioase de colecție din întreaga lume

 
           Vrei ceva și pentru cel mic? Recomandăm: Mini Set 36 de cristale si pietre semiprețioase de colecție din întreaga lume – cadou educațional pentru copii, geologie, pietre minerale. Copiii pot învăța despre geologie și pot descoperi secretele cristalelor semiprețioase și ale pietrelor naturale. 

Copiii adoră astfel de cadouri, iar dacă pot învăța ceva folositor din el, este și mai bine. Noi vrem să le oferim și celor mici ceva de care să se bucure.
            Setul este format din 36 de cristale semiprețioase și pietre naturale, precum:

  • ametitst

  • obsidian

  • cuarț

  • aventurin

La Craft Mystic găsești cadouri perfecte și pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Noi formăm cele mai frumoase seturi. Produsele noastre sunt autentice și alese cu grijă de către echipa noastră.
 

Alege un cristal special pentru o persoană importantă din viața ta!

   
         La Craft Mystic, te ajutăm să alegi cadoul perfect pentru persoanele dragi ție. Este imposibil să nu găsești ceva pe placul oricui, de la seturi cu bijuterii și până la cele de magie. Poți oricând să plasezi o comandă pe site-ul nostru.

 

Suport clienti L-V 09:00-22:00

0729209740 office@craftmystic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!