Nou! Comenzile cu valoarea > 150 lei, au livrarea gratuita. Livrarea pentru comenzile < 150 lei, costa 15 lei, respectiv 10 lei la Easybox.

Descoperă puterea vindecătoare a cristalelor

            Efectele pe care le au cristalele semiprețioase asupra vieții noastre au fost recunoscute acum foarte mult timp. Fie că este vorba despre cristale care ne ajută să ne stabilizăm starea emoțională, fie de cele care ne ajută să scăpăm de stres, ele pot fi foarte benefice dacă le acorzi o șansă.
            Dorința de a ne vindeca sufletul, corpul și mintea și de a scăpa de diverse influențe negative care ne afectează viața poate fi îndeplinită cu ajutorul lor. Astfel de „unelte” inspiră oamenii în fiecare zi și îi face să devină mai încrezători că se pot face bine. Multe persoane găsesc în ele confort și echilibru.

Cristaloterapia: Cum pot cristalele să îți îmbunătățească starea de bine


            Ai auzit de cristaloterapie? Aceasta este o metodă de tratament prin cristale care te poate ajuta să îți vindeci anumite afecțiuni. Nu contează că este vorba de afecțiuni la nivelul corpului, a minții sau a sufletului, există cristale semiprețioase pentru orice ai dori să vindeci. Energia lor este recunoscută pentru aceste lucruri.
            Fiecare sortiment de cristale semipretiose aduce purtătorului o energie specifică. Dacă intrăm în contact cu această energie, putem beneficia de efectele pe care le are fiecare în parte. Cristalele te ajută să te cureți din punct de vedere energetic și astfel să scapi de anumite afecțiuni. Iată câteva cristale și proprietățile lor:

  1. cuarțul: perfect pentru a amplifica starea meditativă și pentru a te vindeca

  2. cuarțul fumuriu: echilibrează emoțional și te ajută să scapi de stres

  3. piatra lunii: te poate ajută să îți echilibrezi sistemul digestiv

  4. cuarțul roz: te poate ajuta să te calmezi 

  5. ametistul: ajută la depășirea stărilor de insomnie și a durerilor de cap

 

Cristalele pentru reducerea stresului și a anxietății 


            Anxietatea poate fi o afecțiune tare neplăcută. Mulți oameni se confruntă cu ea. Fiecare găsește câte o metodă de a o ameliora. A învăța să trăiești cu anxietatea și stresul nu este o soluție, deoarece ele pot diminua considerabil calitatea vieții. Este necesar să înveți să le combați pe amândouă, într-un fel sau altul.
Dacă te confrunți cu anxietatea sau dacă stresul din fiecare zi nu îți dă pace, există o soluție pentru aceste probleme... cristalele semiprețioase! Există o multitudine de opțiuni care te poate ajuta să treci peste stările anxioase și care sporesc stările de relaxare profundă. Printre acestea se numără, spre exemplu:

  • ametist

  • obsidian

  • agată

  • ochi de tigru

  • sodalit

  • cuarț transparent

Dacă îți găsești cristalul semiprețios favorit și potrivit pentru tine, trebuie să știi și cum să îl folosești. Există mai multe modalități, lucru care poate fi un avantaj, pentru că adaugă un plus de distracție procedurii. 
Poți, spre exemplu, să folosești aceste unelte atunci când meditezi. Ele ajută să intri într-o stare profundă de meditat. Meditatul este foarte benefic pentru a scăpa de anxietate și stres. Poți și să le ții în mână sau să le așezi lângă tine.
O altă opțiune ar fi să le pui prin casă, în diferite colțuri, pentru a fi în preajma lor tot timpul. Sau, de ce nu, le poți purta sub formă de bijuterii. La Craft Mystic avem o sumedenie de bijuterii elegante și frumoase dintre care poți alege.
 

Beneficiile terapeutice ale cristalelor în tratarea durerilor fizice

            Durerile fizice nu sunt de glumă. Acestea ne pot afecta atât de mult încât nu ne mai putem bucura deloc de viață. De aceea, trebuie să ne asigurăm că facem tot ce ne stă în putință pentru a avea grijă de sănătatea noastră. Cristalele naturale semiprețioase te pot ajută să îți vindeci diverse dureri fizice.
            Acestea sunt faimoase pentru faptul că alungă energiile negative. Aceste energii negative pot afecta mult corpul, de unde pot rezulta dureri atât fizice, cât și sufletești. Energia cristalelor pot alunga aceste energii negative și le promovează pe cele pozitive. 


Craft Mystic: magazinul online care te ajută să te vindeci!

            Pe magazinul nostru online poți să găsești cristale semiprețioase vindecătoare sub foarte multe forme. Găsești bijuterii, ornamente, piramide orgonice și seturi cristale care promovează vindecarea.
            Datorită faptului că avem o gamă atât de diversă de pietre și cristale, le poți folosi absolut cum îți dorești tu. Vindecarea ta poate fi mult mai profundă și mai eficientă dacă apelezi la produsele noastre autentice. 

Suport clienti L-V 09:00-22:00

0729209740 office@craftmystic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!