Nou! Comenzile cu valoarea > 150 lei, au livrarea gratuita. Livrarea pentru comenzile < 150 lei, costa 15 lei, respectiv 10 lei la Easybox.

Cristale potrivite pentru fiecare zodie

Cristale potrivite pentru fiecare zodie
Cristale potrivite pentru fiecare zodie

Cu certitudine, cristalele pot fi o modalitate excelenta de a ne amplifica sau de a ne sustine energia pe tot parcursul zilei. Le putem purta le putem folosi in meditatie sau ritualuri sau le putem aseza in casele noastre. Intrebarile apar atunci cand trebuie sa alegi cristalele pe care sa le folosesti.

Este important sa decizi cu ce cristale sa lucrezi, deoarece fiecare rezoneaza la o frecventa diferita iar un criteriu foarte usor de inteles si de aplicat este chiar zodia care iti este atribuita.

Berbecul este primul semn al zodiacului, cunoscut pentru personalitatea sa inflacarata si energica. Cristalul perfect pentru Berbec este Carneol : nu numai ca va va ajuta sa va reincarcati bateriile, ci si sa va vindecati impulsivitatea (uneori periculoasa). In plus, aceasta ofera optimism, bucurie si ajuta la eliminarea sentimentelor negative precum gelozia si invidia, imbunatatind starea de spirit!

Condus de Venus, Taurul apreciaza lucrurile mai fine din viata, in special dragostea. Cuartul poate ajuta acest semn sa deschida chakra inimii si sa elibereze o buna doza de romantism.

Cuartul Citrin influenteaza pozitiv ideile si inteligenta si este cu siguranta perfect pentru Gemeni. In plus, utilizarea acestui cristal va ajuta semnul sa-si imbunatateasca memoria si sa aiba mai multa energie mentala.

Se stie, intr-o zi proasta, dulcele Rac poate experimenta emotii super intense care pot scoate la iveala anxietati si paranoia. Piatra Lunii este, in acest sens, cristalul ideal pentru acest semn de apa. Puterea sa este de a ameliora tensiunile interioare, dand vibratii de calm si seninatate si chiar de a ajuta la stabilizarea senzatiilor lor uneori fluctuante si dramatice.

Ochiul de tigru este cunoscut drept cristalul traditional al Leului, deoarece va permite sa canalizati o mai mare creativitate si pozitivitate catre zodie. Aceasta piatra de culoare chihlimbar este capabila sa armonizeze centrii energetici, permitandu-va sa atingeti o noua pozitivitate si un nou echilibru cu mai multa usurinta si protectie.

Semnul Fecioarei si Jaspul Rosu au multe in comun si este cu siguranta cristalul perfect pentru acest semn de pamant. Jaspul Rosu confera o capacitate mai mare de atentie Fecioarei, deja hiper-organizata si analitica cu ea, permitand sa rezolve toate problemele rapid si fara probleme.

Cristalul ideal pentru Balanta? Absolut Lapis Lazuli. Ajuta la echilibrarea energiilor interioare, motiv pentru care se imbina atat de bine cu acest semn de aer. Cristalul albastru incurajeaza semnul sa fie mai constient de sine si il ajuta sa se accepte pentru ceea ce este, gasindu-si propria armonie personala.

Cristalul combinat cu semnul misterios al Scorpionului este Obsidianul, un talisman puternic cu o putere protectoare. Purtand mereu aceasta piatra cu tine, iti va permite sa faci mari schimbari personale intr-un timp scurt, lucrand la problemele tale ascunse care pot genera suferinta.

Cristalul ideal pentru Sagetator? Turcoazul! Aceasta piatra ofera un echilibru mai mare intre emotii si sentimente iar in plus, ajuta la gestionarea stresului „prea multe lucruri de facut” (atitudine tipica semnului).

Cristalul ideal pentru Capricorn este Jadul, o piatra pretioasa cu o culoare verde intens, puterea sa este de a intari memoria si de a promova comunicarea, curajul si gandirea. Pe scurt, poate ajuta zodia sa spuna cu voce tare ce are nevoie, fara ezitare. Jadul va ajuta zodia sa-si manifeste cele mai adevarate si profunde dorinte, mai ales in mediul relational si de lucru.

Pentru zodia Varsator, Acvamarinul este unul dintre preferate. Aceasta piatra functioneaza pe planul mental, ajutand sa accelereze procesele de rationament si sa gaseasca rapid solutia la orice intrebare. De asemenea, este deosebit de potrivit pentru a lucra asupra emotiilor cuiva, mai ales atunci cand are blocaje si dificultati.

Cristalul perfect pentru Pesti? Ametistul! Aceasta piatra violeta reprezinta intelepciunea spirituala, o trasatura tipica a acestui semn de apa. Folosirea acestui cristal poate aduce o concentrare mai mare, imbunatatind capacitatea de a fi atent la tot ceea ce este important iar in plus protejeaza de energeii negative, aduce noroc si ridica vibratia.

Ai nevoie de o anumita piatra pentru zodia ta? Poti alege unul din seturile noastre de cristale naturale pentru zodii.

Suport clienti L-V 09:00-22:00

0729209740 office@craftmystic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!