Nou! Creaza un cont pe site-ul nostru si primesti 5% reducere la prima comanda + 25 de puncte de fidelitate in valoare de 2.5 lei!

Cristale pentru zodii – tot ce trebuie să știi

Alegerea cristalelor în funcție de zodii este cel mai bun mod de a te asigura că alegi un cristal potrivit pentru tine. Aceasta mișcare este una inteligentă mai ales dacă vrei să-i faci cuiva cadou un astfel de cristal. Nu ai de făcut decât să afli care este zodia unei persoane pentru a alege un cadou cu care nu vei da greș.
         Noi recomandăm cristale pentru zodii și pentru că acest lucru îți oferă posibilitatea de a alege mai multe. Cum așa? Ei bine, o zodie este de regulă asociată cu mai multe cristale semiprețioase. Acest lucru este grozav mai ales dacă vrei să îi faci cadou un set de la noi care conține mai multe cristale.
 

Cristale pentru zodii - cadoul perfect pentru prietenele tale


         Ziua prietenelor tale se apropie în curând și nu știi ce să le oferi? Noi îți recomandăm să le faci cadou niște cristale sau pietre naturale semiprețioase. Dacă acestea sunt în strânsă legătură cu spiritualitatea și dacă le place un cadou personal. aceasta este cea mai bună opțiune. 
         În acest mod te vei asigura că le iei și ceva ce le va plăcea mult, dar și ceva ce le va face bine pentru o perioadă îndelungată de timp. Există totuși mai multe cristale pentru zodii și ca să știi ce li se va potrivi prietenelor tale, trebuie să știi ce cristale sunt asociate cu zodiile lor. 

Noi îți putem oferi mai jos mai multe exemple:

  1. Scorpion: Granat, Jasp, Turmalina, Acvamarin, Citrin, Obsidian

  2. Săgetător: Topaz Albastru, Turcoaz, Citrin, Ametist, Lapis Lazuli

  3. Berbec: Aventurin, Acvamarin, Diamant, Carneol, Jasp Rosu, Ametist

  4. Balanță: Acvamarin, Peridot, Turmalina, Lapis Lazuli, Safir

  5. Taur: Cuarț Roz, Safir, Smarald, Ochi de tigru, Turmalina, Lapis Lazuli, Malachit

  6. Rac: Labradorit, Onix, Piatra Lunii, Opal, Perla, Aventurin, Carneol

Aceste cristale vor forma o armonie perfectă cu trăsăturile zodiei pe care o reprezintă. Astfel, rezultatele vor fi unele pe cinste. Trebuie totuși să știi că nefolosite așa cum trebuie, cristalele semiprețioase nu dau rezultatele dorite. Noi avem totuși o modalitate preferată pentru a le folosi.
 

Uneltele cele mai bune pentru meditația în aer liber


         Se știe de mult timp faptul că natura este benefică pentru oameni. Dar știi ce este și mai benefic? Meditația în aer liber alături de cristalele preferate. Acesta este modul nostru preferat de a le folosi. De ce? Pentru că pietrele și cristalele semiprețioase funcționează cel mai bine atunci când iau contact cu elementele naturii.
         Poți lua un cristal alături de tine la o plimbare în liniște. Poți să te așezi undeva pe iarbă, cu piatra sau cristalul lângă tine în timp ce închizi ochii și te bucuri de sunetele naturii. Sunt multe feluri în care poți scoate tot ce este mai bun din aceste cristale.
         Dar, mai sunt și alte metode prin care poți folosi cristalele pe care noi le recomandăm. Le poți plasa pe acestea strategic în camerele în care îți petreci cel mai mult timp. Cristalele vor elimina energiile negative complet. Poți și să le pui lângă tine în timp ce dormi, pe o comodă sau sub pernă. 
 

Cum să scoți tot ce e mai bun din seturile noastre cu pietre și seturi cristale semipretioase?


         Pentru a scoate tot ce e mai bun din cristalele și pietrele noastre semiprețioase, trebuie să știi cum să le activezi. Cum faci acest lucru? Sunt mai multe metode pe care noi le recomandăm ca fiind cele mai bune. Așa cum am mai menționat, cristalele sunt strâns legate de elementele naturii, de aceea poți:

  • să le acoperi cu pământ de afară sau, dacă stai la bloc, cu pământul dintre ghiveci

  • să le lași sub lumina lunii undeva afară sau pe pervaz pentru a lua contact cu aceasta 

  • pune-le într-un borcan cu apă de mare sau într-un borcan cu apă sărată

  • curăț-le sub un jet de apă de la chiuvetă


Craft Mystic te ajută să le oferi celor dragi cadourile perfecte
     
    Fie că vrei să îți faci ție un cadou sau unor prieteni dragi, produsele noastre sunt un mod minunat de a arăta că îți pasă. Descoperă toate proprietățile cristalelor și pietrelor naturale semiprețioase, apoi plasează o comandă pe site-ul nostru.

Suport clienti L-V 09:00-22:00

0729209740 office@craftmystic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!