Nou! Comenzile cu valoarea > 150 lei, au livrarea gratuita. Livrarea pentru comenzile < 150 lei, costa 15 lei, respectiv 10 lei la Easybox.

Crearea unui altar magic cu ajutorul cristalelor și lumânărilor

Crearea unui altar magic cu ajutorul cristalelor și lumânărilor

Într-o lume dominată de tehnologie în care am uitat de natură, Craft Mystic este un magazin cristale Bucuresti care îți pune la dispoziție niște comori naturale și de o putere neexplorată. Unii dintre noi au redescoperit forța și frumusețea cristalelor și a pietrelor naturale semiprețioase. 
            Cristalele și pietrele naturale semiprețioase ne ajută să ne conectăm cu natura, cu energiile pozitive și cu propria noastră spiritualitate. Le folosim nu doar în crearea de accesorii de modă precum cercei pietre semipretioase, ci și în construirea unui spațiu special în locuința noastră, un altar magic. 

 

Ce este un altar magic și care este rolul său?

            În esență, un altar magic este un spațiu sacru pe care îl creezi pentru a face ritualuri și meditații. Într-un fel, poți considera că altarul tău este un fel de „birou” pentru toate activitățile spirituale. 
Un altar magic nu este doar frumos, ci și foarte personal. Este plin de obiecte semnificative pentru tine, fiecare cu un anumit rol în practicile tale spirituale. Te-ai întrebat vreodată care este rolul fiecărui obiect de pe altarul magic? 
De exemplu:

  • cristalele sunt alese pentru puterea lor de vindecare

  • lumânările pot fi utilizate pentru a simboliza lumina și cunoașterea

  • ambele pot fi alese pentru culoare

  • ambele pot fi alese pentru energia pe care o aduc

Un altar te ajută să te conectezi cu energia universului, cu spiritul sau cu divinitatea. Acesta este un loc în care poți reflecta, medita și te poți conecta cu tine însuți și cu universul. De la Craft Mystic, poți să alegi de la bijuterii precum bratara pietre semipretioase până la forme speciale și figurine din cristal.
 

Despre cristalele semiprețioase folosite în crearea altarului magic
 

            Știți, se spune că există un cristal potrivit pentru fiecare lucru pe care vrei să îl faci. Luăm de exemplu ametistul, un cristal de o frumusețe rară, cu nuanțe de violet închis. 
Nu numai că este o adevărată operă de artă a naturii, dar este recunoscut și pentru puterea sa de a aduce calm și pace interioară. Este genul de piatră pe care ai vrea să o ai pe altarul tău atunci când te simți stresat sau copleșit de grijile zilnice.
Sau hai să luăm în considerare cuarțul roz, un cristal folosit frecvent pentru a atrage dragostea și armonia. Culoarea sa delicată te poate face să te simți înconjurat de un val de iubire și compasiune. Nu-i așa că asta sună ca ceva ce ai vrea să ai pe altarul tău magic?
Alte exemple: 

  1. citrin: asociat cu bucuria, abundența și energia

  2. turcoaz: considerat un talisam de protecție și noroc

  3. jad: considerat o piatră a înțelepciunii

 

Modul de așezare al cristalelor și al lumânărilor pe altarul magic
 

            Primul lucru pe care trebuie să îl luăm în considerare când ne construim altarul magic este modul în care așezâm cristalele și lumânările. Se spune că magia adevărată se naște din detaliile mici. Dar cum să ne așezăm cristalele și lumânările într-un mod care să îmbunătățească energia altarului nostru?

Fiți siguri că nu există un răspuns greșit, fiecare dintre noi este diferit și modul în care ne aranjăm altarul ar trebui să reflecte acest lucru. Totuși, există câteva principii de bază care te pot ajuta. De exemplu, mulți aleg să așeze cristalele și lumânările într-un cerc, pentru a crea un spațiu sacru. Cercul, după cum știm cu toții, simbolizează ciclul vieții și energia infinită.

Cristalele pot fi așezate în funcție de semnificația lor spirituală sau energetică. Lumânările, de asemenea, joacă un rol important în acest tablou. Lumânările albe, de exemplu, sunt folosite adesea pentru purificare și protecție, așa că acestea pot fi așezate într-un punct strategic al altarului. 

Lumânările colorate pot avea semnificații diferite, în funcție de tradiția pe care o urmați, așa că asigurați-vă că alegeți culorile care se potrivesc cel mai bine cu intențiile voastre.

 

Conectare profundă cu energia universului
 

Crearea unui altar magic cu ajutorul cristalelor și lumânărilor este o activitate spirituală profundă, care ne ajută să ne conectăm la energia universului. Prin utilizarea cristalelor semiprețioase și a pietrelor naturale semiprețioase, putem înălța frecvența energetică a altarului nostru magic, făcându-l și mai puternic.

Suport clienti L-V 09:00-22:00

0729209740 office@craftmystic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!