Nou! Comenzile cu valoarea > 150 lei, au livrarea gratuita. Livrarea pentru comenzile < 150 lei, costa 15 lei, respectiv 10 lei la Easybox.

Cum poți atrage bogăția în viața ta? Cu ajutorul cristalelor semiprețioase!

Bogăția nu vine în viața noastră cu usurintă. Uneori, trebuie să ne folosim de anumite metode și practici pentru a ne asigura succesul. Din fericire, există anumite obiecte care ne pot ajuta. Cristalele semiprețioase pot atrage bogăția și abundența, fiind purtătoare de energii pozitive care aduc noroc.
            Unele cristale naturale semiprețioase sunt simboluri ale prosperității și a bogăției. Ele pot fi o sursă nemăsurată de belșug. Dacă ai încercat până acum să dai peste abundență, însă nu ai reușit, poți apela la diverse cristale semiprețioase pentru a-ți da un plus de noroc. Acestea sunt folosite de mii de ani în acest sens.
 

Cristalele semiprețioase care te ajută să descoperi ce înseamnă să ai o viață prosperă! 


            Mulți oameni muncesc mult pentru a ajunge să aibă o viață bună și prosperă. O parte dintre ei nici măcar nu ajung să vadă rezultate prea rapide, iar alții nu ajung să vadă rezultate deloc. Însă noi avem un mic secret care te poate propulsa mai repede pe calea succesului și a bogăției.
            Este vorba de o un mic ajutor care vine sub diverse forme, mărimi și culori. Acest ajutor îți oferă un plus de noroc pentru a-ți atinge mai ușor și mai repede obiectivele. Este vorba de anumite pietre naturale semiprețioase. Cu ajutorul lor, vei trece de anumite obstacole și vei ajunge la destinație mai repede.
            Folosirea cristalelor este un mod distractiv prin care îți poți îmbunătăți viața. În plus, acestea pot fi integrate în viața de zi cu zi în moduri simple, dar eficiente. De aceea mulți oameni le adoră și le recomandă.

Uite care sunt câteva cristale care atrag bogăția în viața oamenilor:

  • aventurin: acesta are un efect puternic și energii care atrag abundența

  • citrin: acesta mai este denumit și „piatra comerciantului” pentru puterea lui de a aduce succes financiar

  • jad: un obiect cu energii care te vor ajuta să te îmbogățești prin norocul pe care îl aduce

  • pirită: o altă opțiune foarte bună pentru a aduce bogăție, bani și comori în viața ta

  • ochi de tigru: folosit de foarte multă vreme pentru creșterea fluxului de bani și sporirea oportunităților

 

Află cum să folosești cristalele semiprețioase pentru a te îmbogăți


            Cu toții ne dorim să fim bogați, din toate punctele de vedere. Ne dorim bani, un loc de muncă prosper și oportunități care să aducă abundență. Cu toate acestea, nu toți oamenii cunosc toate metodele prin care își pot atinge aceste obiective. Astfel că ei rămân dezamăgiți când văd că munca lor nu dă roade.
            Cristalele semiprețioase, folosite în viața de zi cu zi, ne ajută în acest sens. Însă ele trebuie folosite constant, zilnic, pentru a vedea rezultate. Nu este îndeajuns să meditezi cu el o dată pe săptămână. Este necesar să fii consistent, ca în orice alt aspect al vieții. Aceasta este cheia spre succes!
Craft Mystic cunoaște importanța bogăției. Știm cât de greu este să o atragi. De aceea, dorim să îți ușurăm munca. Prin produsele noastre, îți vei îmbunătăți mult viața. Mai ale dacă urmezi anumiți pași. 

Câteva sfaturi pe care ți le putem oferi pentru a te bucura pe deplin de proprietățile cristalelor aducătoare de belșug:

  1. folosește-le în rutina de meditație, întrucât acestea funcționează foarte bine în combinație cu meditația

  2. adu-le la locul de muncă pentru a-ți purta noroc și pentru a te ajuta să câștigi mai mulți bani

  3. încearcă să fii răbdător și consistent, pentru că rezultatele vor apărea în timp

  4. ai încredere în puterea acestora; cu cât ai mai multă încredere în ele, cu atât ele sunt mai eficiente

 

La Craft Mystic găsești cristale semiprețioase pentru toate gusturile!

        
    Noi suntem magazinul online de pietre și cristale semiprețioase unde găsești tot ce îți dorești. Seturi de cristale, bijuterii, piramide, ornamente, absolut orice! O viață îmbelșugată începe cu produsele potrivite. Noi suntem compania care îți poate aduce bogăția în viața de zi cu zi.

            Magazinul nostru online are o gamă diversă de produse. Astfel că, noi reușim să satisfacem toate gusturile și nevoile. Oferim cele mai potrivite și eficiente cristale pentru a te ajuta să fii mai prosper și pentru a atrage bogăția. Poți oricând să plasezi o comandă de la noi.

Suport clienti L-V 09:00-22:00

0729209740 office@craftmystic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!