Nou! Comenzile cu valoarea > 150 lei, au livrarea gratuita. Livrarea pentru comenzile < 150 lei, costa 15 lei, respectiv 10 lei la Easybox.

Ametist și puterea sa vindecătoare energetică - Chakra coroanei

Ametist și puterea sa vindecătoare energetică - Chakra coroanei
Câteva lucruri pe care ar trebui să le știi despre ametist și puterea sa vindecătoare energetică - Chakra coroanei

De la ierburi și apă, până la cristale, “Mama Pământ” ne oferă numeroase instrumente de vindecare. Cristalele emit frecvențe pentru a ne curăța, echilibrează chakrele și vortexurile energetice ale conștiinței noastre.

În momentele în care avem nevoie de echilibrare energetică, cristalele ne pot ajuta și ne pot armoniza astfel încât să ne reconectăm sinelui și să ne redecoperim puterea. Ele ne luminează din umbră și ne cer să învățăm din rănile noastre. Indiferent dacă cauți să te conectezi cu îndrumarea ta interioară sau cu stima de sine, există un cristal pentru a echilibra fiecare dintre cele șapte chakre majore.

Ametistul este perfect pentru oricine dorește să insufle spiritualitate în viața lor prin meditație sau alte forme relevante. Este o piatră cu potențial și puteri de neegalat. Ametistul este o piatră care conține multă energie pozitivă în ea. Are o energie unică, spre deosebire de cea a altor cristale.

Ametistul îi ajută pe oameni să nu-și păstreze emoțiile închise în ei. Ajută la îmbunătățirea atât a vieții personale, cât și a celor profesionale ale persoanelor care îl poartă. Ametistul este o piatră puternică și protectoare. Ametistul ameliorează stresul și tensiunea, calmează iritabilitatea, echilibrează schimbările de dispoziție, alungă furia, furia, frica și anxietatea.

Atenuează tristețea,durerea și dizolvă negativitatea. Ametistul activează conștientizarea spirituală, deschide intuiția și îmbunătățește abilitățile psihice. Are puteri puternice de vindecare și curățare. Calmează și stimulează mintea, ajutându-te să devii mai concentrat, îmbunătățind memoria și îmbunătățind motivația.

Ametistul lucrează pentru a aduce liniște în mintea ta și în chakra coroanei, astfel încât să te poți concentra pe vindecarea oricăror blocaje care te împiedică să experimentezi beatitudine.

Descoperă-i și tu puterea! Îl poți găsi în unul din seturile noastre de cristale vindecătoare!

Suport clienti L-V 09:00-22:00

0729209740 office@craftmystic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!